APPYDAY, Norske Talenter semifinalist 2017 slipper ut musikkvideo

Categories Media, Music, music video, NGT

Bare noen uker etter hans opptreden i Broadwaymusikkalen RAGTIME på Sandvika teater med Bærum musikk og danseteater (BÆRMUDA), gjør Norske Talenter semifinalist 2017 APPYDAY seg klar til å lansere musikkvideoen til sin nye singel PAMPER YOU SHEGE. (Direkte oversatt betyr Pamper you shege, Skjemme deg skikkelig bort) Musikkvideoen ble filmet av Marcus Karkash og regissert av Appyday. Musikkvideoen ble spilt inn på Verdens Ende og andre fine steder rundt i Norge. Det tok over et halvt år å filme denne musikkvideoen fordi han ville få med de forskjellige årstidene.

Det er faktisk et av de beste stedene i verden. En samling av små vakre øyer og skjær. I et intervju med Appyday forklarte han at årsaken til at han bestemte seg for å reise til «Verdens ende» var på grunn av sin relevans for singelen. Appyday’s nye singel “Pamper You Shege” er en sang som representerer alles ønske og drøm om å finne “den rette”.

Noen ganger kan søken etter kjærlighet få oss til å gjøre galne ting. Det kan få oss til å reise til fjerntliggende land. Men når vi endelig finner “den rette”, blir all vår innsats belønnet med glede og lykke for resten av livet.

Sangen “Pamper You Shege” er den beste valentinesangen og slippes lørdag 10. februar, bare 4 dager før Valentinsdag.

For å være den første til å se Appyday’s nye video lørdag 10. februar 2018, abonner på AppydayTv -kanalen på YouTube her: https://www.youtube.com/channel/UCuMRSfId9s4YadlRF9r1bKg?view_as=subscriber

Følg Appyday på sosiale medier @iamappyday.

Se bilder fra filminnspillingen, på Verdens ende, nedenfor.

Norway’s Got Talent 2017 Semifinalist Appyday started his music and acting Career in Nigeria West Africa. In 2013 He moved to Norway where he is currently based. He did a total rebranding and comeback to his music career in 2016 after being away for some time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *