ER DU DRØMMEKVINNEN MIN?

Categories Media, Music, music video, Single

 

Endelig lanserer Norske Talenters semifinalist 2017 musikkvideoen til hans hit singel “PAMPER YOU SHEGE”.  Sangen handler om hvor viktig det er å finne “den rette”. Hvor godt vi har det i livet er alltid påvirket mest av den nærmest vårt hjerte. Når vi finner den rette personen i et forhold, fyller det livet vært med så mye glede og lykke.  Hvis du har venta lenge på å finne “drømme kvinnen” vil du helt sikkert ønske å skjemme henne helt bort med kjærlighet og omsorg. Derav tittelen PAMPER YOU SHEGE, som betyr akkurat det (Skjemme skikkelig bort)

Musikkvideoen ble spilt inn på Verdens Ende og andre vakre steder i Norge. Den ble spilt inn i løpet av en periode på over seks måneder for å kunne vise sjarmen med årstidene og litt av Norges vakre natur.

Daniel Appyday er ikke bare en sanger og låtskriver, men også en utdannet skuespiller og musikkvideo regissør. Musikkvideoen “Pamper you shege” ble regissert av ham.

Linken til musikkvideoen under, vær så snill å husk å skrive en kommentar og abonner på Appyday’s YouTube kanal og del videoen.

Norway’s Got Talent 2017 Semifinalist Appyday started his music and acting Career in Nigeria West Africa. In 2013 He moved to Norway where he is currently based. He did a total rebranding and comeback to his music career in 2016 after being away for some time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *